Post by songtalimiddti on Mar 7, 2022 4:29:34 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайни точки ▞▞▞
▞▞▞ Oddbods Turbo Run 2022 version ▞▞▞
добра игра и най-добрата игра на oddbods runner в света, но единственият проблем е защо плащам за други герои, но това е добре, дори и да нямам пари
За разлика от повечето онлайн маркетинг и други страни, Джоунс, вие ще получите разликата между мрежите, сладоледното сирене и други, свързани със световната платформа за мир N-Gage. титани
Много забавно, но с много реклами
забавна игра специално за моето дете, но откакто закупих жълтия герой за нея, тя не може да го използва и това я направи толкова тъжна, някаква помощ по този проблем??
Това е толкова готино, че мога да повярвам 😁😁
Забавно и страхотно за деца
добри времеви занимания за моето малко дете
Отвратителна техническа поддръжка! Не ми помогна много при възстановяването на предишните ми покупки. ... Никога не съм коригирал акаунта си.
Обичам тази игра, има толкова много видове странни играчи и те имат свой собствен стил, че е толкова страхотно.
Харесвам тази игра. Толкова лесно да се играе. Продължавай така! Благодаря ти
Играта играе страхотно, но добавките запълват играта и затрудняват навигацията на децата. Синът ми щракна върху добавяне и в крайна сметка похарчи пари за играта. Много разочарован....
Това е много добра игра за деца добра работа
Няма твърде много реклами, но продължава да ме моли да купувам неща и едно пропускане на кран и в гореща вода
Oddbods Turbo Run Arkaadmängud egh
Добра игра! Брат ми и аз го харесваме, но не ми харесва, че е като авторско право от Sonic Dash.
👍
Обичам да гледам oddbods, но баща ми каза, че сега не мога, така че може би не мога да инсталирам тази игра.
Страхотно е и с минимална покупка можете да премахнете и добавките
реклами реклами реклами и idk защо можеш да умреш без нищо и измами
Синът ми обича тази игра и е страхотно да гледам как рефлексите му се увеличават, докато играе. Като всеки родител и аз трябва да играя, но когато отключа или постигна нещо, играта не запазва или ще се срине, което е супер досадно. също за тези, които не искат абсолютно никакви реклами, изключете вашите данни и WiFi
Родители, в играта има страшни изображения, които не са за деца. НУЛА ЗВЕЗДИ!!! Не е подходящо за деца.
Oddbods Turbo Run Arcade dnap
страхотно за децата!
Oddbods Turbo Run Arcade tfyo
Разбирам, че подкрепяте sonic dash, но щях да бъда по-щастлив, ако създадете вашата идея
Подходящо за игра на малки деца.
Малко бавна, но добра игра
добра игра за бягане за малки деца.
!!! НЕ ИЗТЕГЛЯВАЙТЕ ТАЗИ ИГРА !!! Ако свърша да бягам, не ми дават монети. моля поправете това приложение!!!! Ти глупак!! Не можете да ми дадете монети, ако свърша с бягането!!! !!! НЕ ИЗТЕГЛЯВАЙТЕ ТАЗИ ИГРА !!! 😡👎
това е толкова забавно, а другото е толкова забавно
Обичам тази игра
घ u
Тъйуи
лошите реклами не работят за безплатни неща
Contes de Mots Jeux littéraires ine
До голяма степен просто звукова игра с преработена кожа, от звуци до геймплей всички са еднакви. Деинсталиран след първото стартиране.
Харесах тази игра и вече обичам анимационния филм отdbods and antiks, най-добрата карикатура и игра някога. Препоръчвам ви да играете тази игра
Не преминава през натоварването, за да започне дори играта, waa изтегляне за моето малко
Обичам го толкова много, но има много лошо, не наистина, но малко лошо. Имам въпрос това малко бяло нещо кара ли те да се спъваш? И това приложение е 7/10 предполагам?
Oddbods Turbo Run آرکید dkdl
добра игра за сина ми
Тази игра е направо изтръгване на sonic dash не играйте това!!