Post by bycomptalktreacla on Mar 4, 2022 20:51:59 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alan Walker-The Aviation Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alan Walker-The Aviation Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju novčiće ▞▞▞
▞▞▞ Alan Walker-The Aviation Game 2022 version ▞▞▞
Koncept ove igre je nevjerojatan. Ovisnik sam o grafici i digitalnim efektima.
Stvarno dobro, ali malo je teško početi igrati prvi put
Alan Walker-The Aviation Game Arkadne igre lyf
Sviđa mi se Alan Walker i volim njegovu glazbu ova igra je nevjerojatna 🎊🎉 Sviđa mi se kako su napravljene sve razine. Stil, glazba, sve ja krumpir 🥔 ova igra.
Ova igra je dobra, ali osjećam neki problem s optimizacijom grafike u svom telefonu, popravi to #alan_walker
Znaš da sam se pitao što ako postoji igra Alana Walkera 😅 i evo kako sam zamislio💕 stvarno si kreativan, jako volim ovu igricu i nije laka😬 i očito je da te voli nevjerojatna igra nevjerojatnog umjetnika !!!❣️💕🔥
Loša grafika. Učinite grafiku boljom i dat ću 5 zvjezdica. Inače veliki obožavatelj ALANA WALKERA!
Jako mi se sviđa ova igrica što se glazbe tiče 🥰😍😍😍😍😍. Napravio ga je moj jedan od najboljih i omiljenih dj makera Alan Walker.😍😍🤩🤩.!!!!
Lijepo ali nije zanimljivo.........
Sviđa mi se Alan Walker, ali ova igra mi nije previše dobra jer je jednostavna i dosadna, ali bit će bolja I AM A WALKER
Iskreno, jako dobra igra. A glazba je još bolja! Dobro napravljeno
Dobro!
Neka traka sigurno neće povrijediti predmete bez izlaza..XD
Trudim se, ali se ne instalira 😔😔😔Zašto??
Dobro je, ali očekivao sam malo više...
Nevjerojatno je i izazovno u isto vrijeme... ODLIČNA GLAZBA... Hvala Alanu Walkeru što je napravio ovu igricu Volim je ❤️
Dobro, sviđa mi se grafika, ali prepreka je preteška i glazba, pa ne krivim igru, ali moj telefon je redmi 6 tako da neki dio pjesme ide sporije. Btw jako volim ovu igru, hvala ti Alan Walker ljubavi iz Indonezije❤🧡💛💚💙💜🖤
da
Alan Walker-The Aviation Game Arcade hwor
Ova igra je jako teška
Ocjenjujem je 3 jer postoje samo razine do 40 i nakon toga se prikazuje greška kompilacije, a druge dvije grane su preteške za dovršenje. Moram samo reći da se razine igre prebrzo završavaju ☹️☹️
Previše kvarova😫
Alan Walker-The Aviation Game Žaid. automat. hnx
Alan Walker-The Aviation Game Arcade cep
Sviđa mi se igra, ali možda biste u sljedećoj nadogradnji trebali dodati još pjesama
Bila je to nevjerojatna igra, stvarno sam uživao u njoj i bila je kao izazov i bila je to igra za olakšanje uma
Volim ovu igru jer volim glazbu Alana Walkera. Jedini razlog zašto nisam stavio 5 zvjezdica je da igra postaje dosadna Želim više načina igre i glazba je samo Avem. Moglo bi biti super ako ova igra ima svu glazbu alana Walkera
Tako zaostaje
Najbolja igra na svijetu šetača koji slika ACTIVITION vs AVIATION 😂 Mislim da biste trebali isprobati ovu igru ako bih joj mogao dati 10 zvjezdica.....
Lijepo je, ali problem je u tome što kad god pauziram igru i nastavim natrag, neće dati prednost od 3 sekunde što otežava rukovanje kada se nastavi
Alan Walker-The Aviation Game Arkadspel nph
Brick Monster:Balls Blast Game Nezahtjevne igre qtcb
Super je zaštititi svoj dron od opasnih oblika, a dron je također super cool, a i grafika je👍👌
Imao sam dobre igračke performanse u ovoj igrici. Super cool animacije. Svidjelo se 😘.
Sjajna igra! Ali grafika me stvarno razočarala. Igra je malo zaostajala i bila je malo napeta Model telefona Vivo Y85
Volim ovu igru😄 Jedino što mrzim je pad fps-a u dnevnom izazovu 😟. Ovaj problem se i dalje događa kada smanjim postavke grafike, iako imam dobar telefon. Cijela igra je nevjerojatna ☺️
Grafika je fenomenalna....glazba je sjajna...igra je sama po sebi fantastična...visoko cijenim trud uložen u ovu igru....
Potpuno smeće igra ,,, jer kada sam greškom kliknuo na nadogradnju , ne zatvara se, morao sam nasilno vidjeti cijeli oglas 😠,, jako je loše vidjeti reklame dok igram igricu,,, .. 5 od 5 je otpad ...