Post by bycomptalktreacla on Mar 4, 2022 20:45:49 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mary’s Promotion- Wonderful Word Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mary’s Promotion- Wonderful Word Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب سکه های نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Mary’s Promotion- Wonderful Word Game 2022 version ▞▞▞
فقط به این دلیل که برای دریافت پاداش کلمات اضافی خود باید هزینه کنم. این خیلی احمقانه است.
من از آن لذت می برم اما بازی پول نقد می خواهد و در غیر این صورت منصفانه بازی نمی کند
عاشق این بازی و کارمند هستم! خیلی سرگرم کننده و چالش برانگیز
این چیزی شبیه به افزودنی نیست که فکر میکردم آیتمها را به کلمات صحیح میکشد، اما افزودنی کاملاً متفاوت با بازی شما نیست، افزونه را حذف کنید و یا آن را تعمیر کنید یا یک مورد جدید بسازید تا در واقع شبیه به بازی شما به کسی گفتید که این افزودنی که یک هفته پیش بود مرتب می شود و هنوز تغییر نکرده یا حتی حذف نشده است
خوب
Lep's World 2 Zręcznościowe gdo
به دانستن کلمات بیشتر کمک می کند
تبلیغ دروغین آگهی این تصور را ایجاد کرد که همانطور که کلمات را کشف کردید به شخصی که در سرمای سرد محبوس شده بود کمک میکردید تا وسایل گرمایی مانند کلاه، شال گردن، جوراب و غیره را به دست آورد... این بازی چنین چیزی را ارائه نمیکرد.
Mary’s Promotion- Wonderful Word Game لفظ xman
بازی سرگرم کننده اما تبلیغات بیش از حد.
بد بود نقدها را خواندم و خیلی ها می گویند که مثل آگهی نبود و توسعه دهندگان می گویند که آن را درست می کنند اما من دیروز آن را دانلود کردم به امید اینکه درست شود و این تبلیغ و بازی مانند دو چیز متفاوت است.
اولاً، من هرگز نمیتوانم به بازیای که شما را مجبور به تماشای تبلیغات در بین سطوح کند، نقد پنج ستاره بدهم. اتفاق نمی افتد. دوما اینها قبل از ساختن این بازی فقط نصف دیکشنری را بریده اند؟! صدقه یک کلمه است. پیو یک کلمه است. چندین مورد از این قبیل وجود دارد. سپس آنهایی هستند که کلمات این بازی هستند. گگ اینجا یک کلمه نیست، اما اورک است؟ معنی ندارد. در غیر این صورت جالب است، آنها فقط باید فرهنگ لغت را گسترش دهند.
خواندن را دوست دارم پس خوب بود اما احمقانه بود
به عنوان یک بازی جالب شروع می شود اما بعد از مدتی خسته کننده می شود. باید هیجان وجود داشته باشد وگرنه علاقه از بین خواهد رفت، همانطور که در مورد من بود.
آن چیزی که به نظر می رسید نبود فقط یک بازی اساسی مثل بقیه.
Mary’s Promotion- Wonderful Word Game ቃል dnn
این بازی مدام منو از سیستم خارج میکنه😫😫😫😫
تبلیغی که نشان داده شد و باعث شد من بازی را دانلود کنم با خود بازی تفاوت زیادی داشت، در این تبلیغ چیزی در مورد اینکه یک بازی جهانی است نمی گفت اما یکی است. اگر می توانستید رای منفی بدهید من می دهم
من فقط آن را دوست ندارم
راهی فوق العاده برای گذراندن زمان، بازی مغزی عالی.
کاملا لنگ
خوبه
حدس می زنم خوبه
پازل های آناگرام را سرگرم کننده و چالش برانگیز می کند!!
بازی زباله است نشان های بازی باید برای هر سطح نکاتی را ارائه دهند. بازیکن می تواند با 1000 کلمه یا پاسخ در هر سطح بیاید و باز هم پاسخ درستی نخواهد بود. گاهی اوقات، شما باید پاسخ صحیح را بارها و بارها تکرار کنید تا در نهایت پاسخ شما را بپذیرد. بعد از 20 دقیقه بازی به اندازه کافی بود. من آن را حذف کردم.
آن یک بازی عالی بود
خوب
خیلی احمقانه این بازی از چند کلمه واقعی و سپس از کلماتی استفاده می کند که از ابتدای بازی واقعی نیستند. در 2 دقیقه حذف نصب می شود.
من فکر می کنم واقعا خوب است و همه چیز به جز من می خواهم حداقل با 10000 سکه شروع کنم اما.......مه
این برنامه را فقط برای اظهار نظر در مورد آگهی اسفناکی که برای آن اجرا کرده اید دانلود کرده است. هرکسی که تشخیص داد این تبلیغ مناسب است باید فورا اخراج شود تا بتواند حقیقت را در مورد تبلیغی که منتشر کرده است دریابد. این یک شرمساری مطلق است و من این بازی را به فروشگاه بازی گزارش خواهم کرد.
Mary’s Promotion- Wonderful Word Game Worträtsel wtw
نه آنطور که تبلیغ می شود فقط یک کلمه دیگر تقلا کنید، خدمات مشتری پس از آن 2 ستاره دیگر برای پاسخ سریع به بررسی من به دست آورد. من قدردان چنین چیزهایی هستم☺️
Mary’s Promotion- Wonderful Word Game শব্দ bgu
آیا موقعیت های کارتونی بامزه ای که برای علاقه مند کردن شما به این بازی تبلیغ می کنند را می شناسید؟ خوب آنها کاملاً غایب هستند، این فقط یک بازی کلمات قدیمی خسته کننده است که با بقیه بازی های کلمه تفاوتی ندارد. من بعد از حدود 30 دقیقه بازی حذف نصب خواهم کرد. کاری را که می خواهید انجام دهید اما انتظار نداشته باشید موقعیت های کارتونی شما را سرگرم کند.
این بازی فریب است. هیچ حل سرگرم کننده ای از کلمات برای لباس دختر همانطور که تبلیغ می شود وجود ندارد. من در سطح 25 هستم و هنوز چیزی نیست! از این رو دو ستاره.
بازی خیلی خوبی تا اینجای کار
عالی است، اما نصب آن به زمان نیاز دارد، بنابراین مشکل ساز است
باید چالش برانگیزتر باشد بیش از حد آسان.
بازی کار نمی کند. من در سطح 8830 هستم و حالا وقتی بازی را باز می کنم فقط پس زمینه سفید است. این مشکل را برطرف کنید و من به 5 ستاره امتیاز خواهم داد. با تشکر