Post by penwabivarfort on Feb 24, 2022 8:19:30 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alto\u0027s Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alto\u0027s Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox primogem hack ▞▞▞
▞▞▞ Alto\u0027s Adventure 2022 version ▞▞▞
Xarakter alto çox zəifdir, bir qəza deməkdir və ölür və labirint də yalnız eyni səviyyədə çətinləşir. sevimli qrafika da
Alto's Adventure Akció hib
Heç bir reklam üçün ödənilmədi və cəmi bir ay davam etdi. İndi qaçışdan əvvəl/sonra reklamlara qayıdıram və məyus oldum.
Əla oyun! Sadəcə olaraq hərdən gördüyüm bəzi səhvlərə görə bir ulduzun mənfi tərəfi: 1. Adətən, Alto yıxılanda səhnə fokusunu itirir, sonra isə mən “Canlandır” düyməsini kliklədikdə diqqəti bərpa edir. Bəzən olsa da, diqqət heç vaxt geri qayıtmır və dirçəlişdən sonra oyunun qalan hissəsi (qısa) fokussuz olur, hamısı bulanıq olur. Bu nadir haldır, amma indiyə qədər bir neçə dəfə başıma gəldi. 2. Bir dəfə qanad kostyumunda şaquli olaraq aşağı uçarkən “yerdən” keçə bildim və “yeraltı dünyasına” çıxdım. Qanad kostyumu bitəndə mənim avatarım sadəcə orada, havada ilişib qalmışdı, daim yüngül seğirmə hərəkətləri edirdi. Mən yerində ilişib qaldım (məsafə artmadı), amma görünür, vaxt keçdi, çünki orada bir müddət dayandıqdan sonra “Tam gün sağ qalmaq” tapşırığımı tamamladım. 3. Dirçəlişdən dərhal sonra ekran hərəkətini dayandırdı / İzelin ardınca getdi - o, sadəcə olaraq havaya qalxdı və ekrandan dərhal kənara getdi, ona görə də onu görməyi dayandırdım və sadəcə yenidən işə düşməli oldum
Mən bu oyunu həqiqətən sevirəm, bu sizə cansıxıcılıqdan keçməyinizə kömək edə bilər, mən də zen rejimini sevirəm, lakin normal rejimdə olanda bu daha çətin olur, mən də düşünürəm ki, atlıdan başqa qaçmaq üçün daha çox simvol əlavə etməlisiniz, və zəhmət olmasa başqalarını da əlavə edin. körpülər, AMMA OYUNU SEVİN!!! Yaxşı işlərə davam edin,
Oyun yaxşıdır, lakin reklamların tezliyi çox yüksəkdir. Bəzən hər bir neçə qaçışdan sonra almağa davam edirəm ki, bu da çox bezdiricidir. Əgər onlar bunu dəyişdirmək qərarına gəlsələr, mən oyunu yenidən quraşdıracağam, lakin potensial yaxşı oyun üçün pis təcrübədir.
Oyun 5 dəqiqəlik oyundan sonra idarəetmələrə cavab vermir. Silindi və yenidən başladıldı, eyni şeyi etdi. Əsəbiləşdirici
Mən öləndə niyə reklamlar açılır? Bu oyunun bir hissəsidir? Alto düşdükdən və səviyyə bitdikdən sonra davam etmək üçün sizə bir reklam izləmək təklif olunur. Reklama baxmasanız, başqasına baxmaq məcburiyyətində qalacaqsınız və əsas menyuya göndəriləcəksiniz.
Qrafika və fon səsi yaxşıdır, lakin idarəetmə qüsurludur
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategie pku
Pis deyil
Sadəcə yenidən dərilənmiş bir odissey. Oynamaq orijinalı qədər cazibədar və ya əyləncəli deyil. Şübhəsiz ki, əyləncəlidir, sadəcə vaxtınıza dəyməz.
Samsung A3 və ya S9-da oynayanda bu oyunu çox bəyəndim. Bu yaxınlarda ona qayıtdım, indi S10-a sahibdir və səhvlərin və səhvlərin sayı sayıla bilməz. Lələk bəzən işləmir, əşyanı götürəndə və ya qanad kostyumunu alanda oyun qısa müddətə donur, sikkələr götürülmür, bəzi hədəflər sayılmır və s.
Bu oyun heyrətamizdir!!! Mən personajları, qrafikanı, musiqini, səsi, HƏR ŞEYİ sevirəm! Oyunda sizə oyundaxili şeylər verənlərdən başqa heç bir reklamın olmaması da xoşuma gəlir. Bu oyunu 6/5 ulduz edəcək yeganə şey, sikkələrlə simvol ala bilsəniz.
Alto's Adventure ઍક્શન coqx
Bu oyunu oynamaq əyləncəlidir, lakin tullanmaq bərbaddır və bu böyük tullanmanın yeganə yolu sürəti artırmaqdır ki, bu da pis bir xəstəlikdir, siz bunu ancaq əşyaların üstündən keçəndə əldə edirsiniz, bunlardan başqa oynamaq olduqca əyləncəlidir
Yalnız oynamaq üçün minimal nəzarət və prosedurlara sahib olmaq istəyirsinizsə, maraqlı oyun.
Hər şey qaydasındadır, lakin oyun daha çox böyütülməlidir. Hansının mənəm, hansının maneə olduğunu dəqiqləşdirə bilmirəm. Odur ki, lütfən, ən azı 2 dəfə böyüdün ki, bu oyundan həqiqətən həzz ala bilək
Bu oyun yaxşıdır, yaxşı mahnıları və qrafikası var, lakin oyunun problemi ondadır ki, oynanılan 3 oyundan sonra o, tullanmağa imkan vermir və yenidən oynamaq üçün proqramı yenidən başlatmalısınız.
Darıxdırıcı. Dəfələrlə eyni şeyin çox olması. 10 dəqiqə oynadım və keçdim. Vizual və audio mükəmməldir!! Mənim üçün çox təkrarlanır.
Bu sadə oyundur.təmizdir...oynaması asan və gözəl qrafikadır.(Sadə)amma gözəldir
bu çox heyrətamiz oyundur amma bəzən jump işləmir 😑 ona görə oyunu silirəm
Bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyunlardan biridir, mən bunu sənət əsəri hesab edirəm. Vizuallar, musiqi, oyun və s. Bu, mənim ən sevimli oflayn oyunumdur, bunu hər kəsə çox tövsiyə edirəm! Baxmayaraq ki, mən daha da heyrətamiz mühitlər və personajlar istərdim.Tərtibatçılar, oyuna daha çox şey əlavə etməyə davam etsəniz, bu inqilabi ola bilər! Həm də....nə gözləyirsiniz ......ONU YÜKLƏYİN!!!!!!!!!!!
Bu, xüsusilə Zen rejimində gözəl oyundur, lakin bu, həqiqətən də, diqqəti yayındıracaq dərəcədə səyahətdən çıxmaq kimi hiss olunur.
Sevimli olmaq üçün istifadə olunur, indi hər qaçışdan sonra 30 saniyə əlavə edir. Bir reklam pulu üçün oyunu məhv etdi
Alto's Adventure Akčné onh
Əla oyun, super zəhlətökən, interaktiv reklamlar.
Yaxşı qrafika, lakin idarəetmə qorxuncdur, tullanmaq qüsurludur və oyun sadəcə mənzərədən həzz almaqdan daha çox reaksiya vaxtı kimi hiss olunur. Bu, çox streslidir, sanki sizi canlandırmaq üçün davamlı olaraq reklamlara baxmağa məcbur etmək üçün yaradılmışdır. Bu oyunun potensialı var, heç olmasa oyunun mühərriki var. Başqası eyni mühərriklə bu oyunu daha yaxşı edə bilərdi.
Əla oyun, lakin bu tərtibatçı haqqında xəbərdarlıq edin. İnsanlardan əlavələr üçün alış-veriş etdikdən sonra onlar müntəzəm olaraq reklam ağır funksiyalar əlavə edirlər. Mən sikkə dublörünü almamışdan əvvəl bir neçə reklam var idi. İndi sikkə xərcləmədən canlandırmaq istəyirsinizsə, 45 saniyəlik interaktiv reklama dözməlisiniz. Filipe qırıldı - bəzən səthlərə düz eniş = qəza. Son 75.000 məqsəd tamamilə reklam gəliri yaratmaq ətrafında qurulub. Buna görə Alto'nun Odisseyinə toxunmayacağam.
Oyunda bir səhv var ki, biz uçuruma düşsək və canlansaq, xarakter uçurumun içində olacaq və qaçmayacaq, yalnız orada qalacaq və məsafə də 9000m, 9001m və yenidən 9000m-i göstərir və təkrarlanır.
Guzelllll
Mən oyunu oynamaq istərdim, lakin o, mənim Galaxy S10 plus-da işə salınmayacaq. Mən səhv hesabatını göndərdim. Ümid edirəm ki, bunu düzəldə bilərsiniz!
İndiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyun. Qrafika, musiqi, atmosfer, nəzarət hər şey əladır. Tamamilə tövsiyə edin.
Oynayarkən toxunma gözlənilməz şəkildə işləməyi dayandırır və fasilə və davam etdirdiyim zaman işləməyə davam edir. Nəzarətlərinizi geri qaytarmaq üçün oyunu dayandırıb hərdən onu davam etdirmək əyləncəli təcrübə deyil və aman allah, epik geri dönmə üçün ən mükəmməl anda enişi vurmaq üzrə olduğunuz zaman məyusluq. uçurum və siz idarələrinizin işləmədiyini öyrənirsiniz və sadəcə qarlı uçuruma yıxılırsınız 😞 Onu düzəldin
Bu heyrətamiz oyun idi. Yaxşı qrafika, idarəetmə və oyuna malikdir. Lakin Atlo's Odyssey-in davamı buraxıldıqdan sonra oyundan pul qazanmağa başladılar. Mən oyunu və onun tərtibatçılarını maliyyələşdirmək üçün bəzi mikrotransaksiyaları dəstəkləyirəm, lakin onlar tez-tez reklamlar əlavə etdilər və itirdikdən sonra ekrana davam etmək üçün ödəniş və ya reklamı izləmək kimi manipulyasiya strategiyalarından istifadə etdilər.Özüm bir oyun dizayneri kimi mən dəli oldum və tərtibatçının tamahkarlığının belə gözəl təcrübəni məhv etdiyinə görə məyus oldum.
super əyləncəli idi və reklamlardan qaçmaq üçün bu oyunu məmnuniyyətlə alardım, lakin bu seçim deyil. hər dəfə bir reklamı keçmək istəyəndə pul ödəməlisiniz. silirəm.
Əvvəlcə cazibədar kiçik oyun, lakin reklamlar o qədər aqressivdir ki, onu pulsuz oynamağa dəyməz. Mən başa düşə bilərdim ki, o, burada və orada bir olub, yüksək iyrənc səslər olmadan. Heck, mən oyunu almağı düşünürdüm, amma reklamlar o qədər bezdirici idi ki, onları dəstəkləmək istəmirəm.
Xoşum gəldi bu oyunnan
Bu və digər oyun (alto's odyssey) ən yaxşısıdır. Başqaları candy crush oynayarkən mən bunları oynayırdım. Mən, həqiqətən, tövsiyə edirəm. Əgər onlar yeni personajlar və fəndlər gətirə bilsələr (yalnız geri çevirməkdən çox) bu, əla olardı.
Oyunda seçilmiş personajın atlama funksiyasının avtomatik olaraq qeyri-aktiv edildiyi/personaj ekrana toxunmağa davam etsəniz belə tullanmayan bir səhv var. Oyunu yenidən başlasanız, bu bəzən düzəlir. Çox qəribə
Tamam, o, ən yaxşı iPhone oyun mükafatına layiqdir. Siz dəfələrlə uğursuzluğa düçar olanda depressiyaya səbəb olur, lakin ifadələr ağrıya kömək edir, kaş ki, o qədər də məşğul olmayaydım ki, daha çox oynaya bilim. Və ümid edirəm ki, snoubord idmanını sınayacağam. Gələcəkdə yeni təkmilləşdirmələri bəyənirəm, bəlkə də mənzərəyə heyran olmaq üçün bir neçə saniyə ola bilər, bəlkə bir neçə saniyədən bir? Və ya bir müddətdir ki, oynayırıqsa, fasilə və ya soyumaq
Bəzən əyləncəli və super yaradıcı olsa da, səhvlərlə doludur, pozulmuşdur, personajlar balanssızdır və həm də ümumiyyətlə cəlbedici deyil. Oynamağın ilk bir saatı xoşdur, lakin oradan daha az oynanılır. Əgər onları çox sürətlə böyütsəniz, maddələr işləmir, ölümlər təsadüfi və izah olunmazdır və personajlar o qədər də məna kəsb etmir. Daha yaxşı, daha gözəl və cilalanmış versiya istəyirsinizsə, sadəcə Alto's Odyssey oynayın. Bu, sözün əsl mənasında, on qat yaxşıdır.
Ekrandakı oyunçu çox kiçikdir. Hiylələr edərkən xarakterin fırlanma bucağını görmək lazımsız dərəcədə çətindir. Bu, tge fonunda gecə olduqda xüsusilə doğrudur
Tamamilə fantastik oyun 😊 çox unikal və fərqli təcrübə ☺️ çox məmnunedici. Amma istərdim ki, ətrafda daha az qaya görünsəydi, daha az qəza olardı.
Oyun dizaynının gözəlliyini və sadəliyini sevirəm. Gözəl vizual təcrübə.AMMA, daxilindəki Reklamların tezliyi absurd dərəcədə yüksəkdir və çox yöndəmsizdir və bu, təklif olunanlara qarşı deyil. Mən kompensasiya üçün 5 funt ödəyərdim. Hələlik deyil. Bəlkə də 3 funt-sterlinqdə olardım.
Bu, həqiqətən gözəl platforma oyunlarıdır və qrafika həqiqətən gözəldir
Reklamları sevirsiniz? Onda bu oyunu sevəcəksiniz. Reklamlar ekranı zəbt etdiyi üçün bəzən onu oynaya da bilmirdim. Silinir.
Gözəl qrafika, lakin oynamaq çox çətin idi
hər qaçışdan sonra ciddi şəkildə sizi bir reklama baxmağa vadar edir. oflayn deyilsinizsə, bu oyunda hətta uzaqdan üyüdülməklə belə pis vaxt keçirəcəksiniz
Cox yaxsi ama bezdirici oyundu..hər uğursuzluqla qan təzyiqimi yüksəldir..onu silirəm..sağlamlığım üçün yaxşı deyil
Oyunu həqiqətən bəyənirəm, amma hər dəfə oynamağa başlayanda o, atlamama icazə vermir və bir müddətdir ki, belədir
Google Play Oyunlarda yadda saxlanılan tərəqqimlə nə baş verdi? İllər əvvəl bütün simvolların kilidini açdım, indi oyun əvvəldən yenidən başladı.