Post by penwabivarfort on Feb 24, 2022 7:54:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster High™ Beauty Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster High™ Beauty Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar generator resursu ▞▞▞
▞▞▞ Monster High™ Beauty Shop 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu bəyənirəm, amma bu oyunda necə əşyalar almağınıza nifrət edirəm, 18 yaşından kiçik uşaqların bu oyunu oynamaq üçün kredit kartı olacağını düşünmürəm
Mən ona 3 ulduz verdim, çünki bunun üçün pul ödəməliyik! Bu oyunu çox bəyənirəm, hər şey yaxşıdır, amma heç olmasa ghoulları pulsuz əldə edə bildik!!! Bu qədər proqrama pul ödəmək həqiqətən əsəbiləşdi!!! Zəhmət olmasa bir az daha pulsuz seçim edin və mən ona 5 ulduz verəcəyəm və bu, play store-da ən yaxşı oyun olacaq!!!! Ciddi desəm 🤨🤨🤨
Bu heyrətamiz oyundur, amma məni həqiqətən narahat edən bəzi şeylər var. Birinci. 2 istisna olmaqla, bütün simvollar kilidlənir və bəzi üslub məhsulları siz onları satın alana qədər mövcud deyil. Və 2-ci. Bəzən saç düzümü hissəsində bir az səhv olur. Ancaq bundan başqa, bu oyundan çox həzz aldım. Sadaladığım bəzi çatışmazlıqlar istisna olmaqla, həqiqətən yaxşıdır.
Monster High™ Beauty Shop Role Playing ppvu
Əyləncəlidir. Ancaq bir ton Y əlavəsi var, sadəcə olaraq simvollardan birinin (canavarlar) kilidini açmaq üçün əlavəyə baxmağa imkan vermir. Ümumilikdə əyləncəlidir, lakin seçmək üçün 2-dən çox pulsuz simvol lazımdır.
Çox gözəl oyundur.
SALAM BU ZOR OYUNDU ARI PROQRAMI VAR İDİ SÖHBƏT ELƏMƏK O PROQRAM TAPMADIM SİLİNİB?
Bu yaxşı oyundur, amma pulsuz geyinmək üçün cəmi 2 ppl almağa məcbur oldum, qalanları pula başa gəlir və məndə çox şey yoxdur! buna görə də indi qiymətləndirəcəyim real nisbət bu 4/10-dur, üzr istəyirəm ki, onu aşağı qiymətləndirmişəm, lakin bu oyun insanları aldatmaq üçün bir fırıldaq kimidir, ona görə də bu fırıldaqçı oyunda bir şey almamaqdansa, onu oynamayacağam və sadəcə. Roblox oynayın!! Hələlik sağol!!!
20 yaşım var və oyunu çox rahatlaşdırıram. Gözəl işlənib. saç düzümü etməyi və dəmir və qıvrımlarla oynamağı sevirsinizsə, bu mükəmməldir! Kaş ki, reklamlara baxaraq qalan kuklaların və ya o gözəl paltarların kilidini aça biləydim. Ah, kimsə arzulaya bilər xD
Gözəl
bu çox pis oyundur! əvvəlcə hər şey yaxşıdır, sonra bunun üçün pul ödəməli olduğunuzu anlayacaqsınız?! Bu, çox çətin oyun ola bilər və ağlınıza gələn bir şey o idi ki, əgər siz uşağınıza baxmırsınızsa, onlar indi olmadan nəsə ovlaya bilərlər..... Mən bu oyunu sevmirəm. dövr!
Bu oyunu çox bəyənirəm amma bir problemi odur ki, siz sadəcə 2 simvol verirsiniz, niyə bizdə daha çox personaj ola bilməz, mən istərdim ki, ona daha çox simvol əlavə etsəniz
Hər dəfə yalnız iki model seçmək lazımdır. Üstəlik, makiyaj etmək üçün yalnız məhdud şeylər. Xahiş edirəm makiyaj etmək üçün ən azı 5 model verin və göstərdiyiniz reklamların sayını azaldın.
Monster High™ Beauty Shop Igranje uloga bda
Oyunda sadəcə şəkil çəkmək və geyinməkdən daha çox şey ola bilər. Niyə ya personajlardan biri kimi oynamayasan, ya da özünü yaratmayasan? Və ya təklif olunduğu kimi bunu edərkən öz hekayənizi edin..... Mən Monster High-ı sevirəm və qadınların özləri olmağa və başqalarının nə düşündüyündən narahat olmamağa imkan verməklə onun unikallığını sevirəm. Bu oyun hələ də inkişaf mərhələsindədir və onun çatışmazlıqları var, ona görə də ümid edirəm ki, bu, hamının istifadə etməsi üçün çox unikal telefon oyunu proqramına çevrilir.
Bu oyun o qədər razıdır ki, bu, bütün kainatda saç düzümü və moda etmək üçün ən yaxşı oyundur.
İlk bir neçə həftə bu proqramı bəyəndim, sonra darıxmağa başladım. Seçmək üçün yalnız iki simvol var, digər simvollar kilidlidir. Digər personajlar üçün pul ödəməlisiniz. Bu proqramda təfərrüatlar var, lakin o, foto filtrlərinə səy göstərmir. Onlar həqiqətən üzünüzlə düzgün uyğunlaşmır və mən əsas səhifəyə qayıtmaq istəyəndə reklamlar alıram. VIP getməsəniz tez darıxacaqsınız. Seçmək üçün yalnız iki simvol olduğundan, asanlıqla darıxacaqsınız (və əsəbiləşəcəksiniz).
Digər personajlar üçün pul ödəməli olduğunuz faktı olmasaydı, 5 ulduz olardı. Yalnız 2 simvolu fərdiləşdirə bildiyiniz zaman bu, həqiqətən bezdirici və darıxdırıcıdır.
Mən Monster High-ı sevirəm, amma düşünürəm ki, bir az daha çox simvol lazımdır, çünki kilidi açmaq üçün daha çox ehtiyacınız var, çünki kilidi açmaq üçün sadəcə iki oyunçuya sahib ola bilməzsiniz və sonra başqa bir xarakterin kilidini açmaq üçün onları təkrar-təkrar etməlisiniz. və bunu necə etməyiniz xoşuma gəlmir, ona görə də ona beşdən 3 ulduz verəcəyəm, şanslısınız, sizə 5 üzərindən dəniz ulduzu reytinqi verirəm, çünki verəcəkdim siz ikiniz təşəkkür edirəm inşallah başqa bir Monster High oyunu yarada bilərsiniz
Bu oyun çox səhv edir və simvolları satın almalısan, məncə, dürüst olmaq üçün personajlar sərbəst olmalıdır.
Monster High™ Beauty Shop Fabularne urs
Bu, tamamilə beşulduzlu olmalıdır, amma arzu edirəm ki, onlar yeniləmə edə bilməyəndə daha çox pulsuz personajlar olsun, burada seçmək və bəzəmək üçün ikidən çox simvol ola bilər, biz onu almaq məcburiyyətində deyilik. beşulduzlu, çünki mən və bacım bunu kiçik yaşlarımdan bəri 11 və ya 12 yaşındaydım.
Düzünü desəm, yaxşı oyun idi, amma bir problem o idi ki, mən nəsə almağa çalışdım və dedi ki, işləmədi, amma yenə də pulumdan istifadə etdi. heç vaxt geri almadım
Tətbiq yavaşdır və çox gecikir, üstəlik çoxlu reklam var. Digər personajlara, bəzi makiyajlara və digər xüsusiyyətlərə sahib olmaq üçün ödəniş etməlisiniz. Mən, həqiqətən, bu oyunu heç kimə tövsiyə etmirəm.
Möhtəşəm oyundu 100 ulduz olsaydı verərdim 👍👍👍👍
Mən bu oyunu sevirəm, uşaqları sakitləşdirir
Mən oyunu o qədər də sevmirəm, amma düşünün ki, siz filtrlə kiçik bir şəkil çəkdiyiniz zaman hər şey qarışıb, sanki daha çox şey əlavə etməli olacaqsınız, dırnaqları necə düzəltməyi xoşlamıram. Onları çox bəyənirəm, bu, həqiqətən uzun və sivri, həqiqətən uclu olduqda bəyəndiyim yeganə Dırnaqlardır, amma o qədər də xoşuma gəlmir
Bu oyun möhtəşəmdir. problemim var. Niyə yalnız iki nəfərin kilidi açılır? Əgər onu kilidləyəcəksinizsə, beş nəfər azad ola bilər. Mən yeniyetməyəm və hazırda 4.99 ödəmək üçün hesabım yoxdur. Kiçik uşaqlar kimi onlar bunu ala bilmirlər və valideynlər həmişə istəmirlər.
Tövsiyə etmirəm
Mən bu oyunu sevirəm, lakin siz yalnız digər canavarları ALA bilərsiniz və bu, həqiqətən də qeyri-ciddidir VƏ hər 10 saniyədən bir əlavə var!!! Amma bundan başqa hər şey qaydasındadır...Və oyunda evə qayıtmaq istəyəndə səhvlər çıxır və ekran donur...
Tamamilə Fanqtastik!! Mən bu oyunu endirdikdən sonra onu yerə qoya bilməmişəm. Mənim yeganə şikayətim odur ki, Lagoona və Frankie ilə işləmək üçün yeganə pulsuz Ghouls olmamağı arzulayıram, amma yenə də çox əyləncəlidir.
Mən 😍 bu oyun sanki stilistəm, əgər oyunu təkmilləşdirsələr, alıcınızın başını hərəkət etdirə bilərsiniz
Gözəl geyindirmə oyunudur
Bu oyun həqiqətən gözəldir, siz və canavarınız üçün saç makiyajı və paltar dizayn edə bilərsiniz. Yeganə odur ki, siz yalnız insanlara çatırsınız, lakin bundan başqa bu oyun həqiqətən əyləncəlidir və uşaqlar üçün həqiqətən yaxşıdır
Onu sevirəm, amma siz yalnız 2 simvol alırsınız, ona görə də ona 5-dən 2-ni verdim
Lep's World アーケード svpu
Əyləncəlidir və yaxşıdır, amma arzu edirəm ki, digər personajlar üçün pul ödəməli olmayaq. Bu, bu oyun korporasiyasında dramatik enişlərə səbəb olur Wich daha az istifadəçi və daha az pul deməkdir yükləmələrə səbəb olur, ona görə də sizə nə dediyimi bildirirəm ki, bu simvol realeasing ilə çox kömək edə bilər ....... Çox sağ olun -winters təsadüfi
Mən bunu bəyənirəm, lakin personajların çoxu kilidlidir və onları satın almalısan
Pox
Çox əla bir oyundur.bu oyunu yaradana afərin 👏👏👏👏👌👍👍👍😍😍
Bu oyun həqiqətən əladır. Və fahionista mən bu oyunu sevirəm. Çünki canavarlar çox dəbdədir
bu oyun çox DƏHŞƏTLİDİR!! hər dəfə oyundan çıxmağa çalışdığımda onun qara paltarda olduğunu görürəm!! Məndən daha çox, bütün xarakter üçün pul ödəməliyəm! Və sadəcə geyim əldə etmək üçün əlavəyə baxın!!! Bu oyun dəhşətlidir onu yükləməyin!!