Post by penwabivarfort on Feb 24, 2022 7:48:35 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Test: Tricky Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Test: Tricky Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά περισσότερα κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Brain Test: Tricky Puzzles 2022 version ▞▞▞
Εντάξει ωραίο είναι
Brain Test: Zagadki logiczne Quizy lml
Τρία αστέρια λόγω πολλών διαφημίσεων. Εξαιρετικό παιχνίδι και ιδέα, αλλά ο όγκος των διαφημίσεων είναι φρικτός. Παίζω το παιχνίδι για λίγα δευτερόλεπτα και μετά πρέπει να δω μια διαφήμιση για 40 δευτερόλεπτα. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί ο τροχός Theresa και είστε υποχρεωμένοι να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για να την περιστρέψετε. Το όχι, ευχαριστώ, αλλά στο τιμόνι, η περιστροφή είναι πολύ κοντά στο κουμπί επαναφοράς για μια διαφήμιση, έτσι παρακολούθησα μια διαφήμιση ΞΑΝΑ. Πάρα πολλές διαφημίσεις, αλλά ένα εξαιρετικό παιχνίδι. ελαχιστοποιήστε τις διαφημίσεις παρακαλώ!
ΜΠΡΑΒΩ ΣΕ ΑΦΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΈΦΤΙΑΞΕ
Μου άρεσε τόσο πολύ η εφαρμογή. Προσπαθήστε όμως να σταματήσετε να προβάλλετε πολλές διαφημίσεις.
Είναι πολύ ωραίο το παιχνίδι μου αρέσει πάρα πολύ το παίζω συνέχεια
Σούπερ παιχνίδι
Γεια σας...θα του έδινα 5 αστέρια αν... απλά ΑΝ δεν δυσκολευόμουν με κάποια επίπεδα, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του να σας κάνει πιο έξυπνους...και είμαι η πιο έξυπνη ιδιοφυΐα των μαθηματικών στο μυαλό μου τάξη και στο σχολείο μου επίσης... αλλά τα μαθηματικά δεν είναι καλά....αυτό...γιατί γεια...ή με άλλα λόγια λέω πάντα...ΕΙΡΗΝΗ✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌ 🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽✌🏽
Καλό αλλά οι διαφημίσεις είναι πολύ άχρηστες
δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. Επίσης, το επίπεδο 40 μου πήρε 20 λεπτά για να το κάνω γιατί δεν ήξερα πώς να κάνω το αυτοκίνητο και ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ. ):<
Είναι ένα καταπληκτικό και πολύ εθιστικό παιχνίδι, το μόνο πράγμα που με ενοχλεί είναι ότι βλέπω εκατοντάδες διαφημίσεις για να πάρω λαμπτήρες και κυριολεκτικά μου αρέσει να τις παρακολουθώ, ειδικά αυτές που μπορούν να παίξουν... Αλλά αν θέλετε να ρίξετε μια άλλη διαφήμιση αμέσως μετά πατάω επόμενο αφού δω ακόμη και 3 για λαμπτήρες... Τουλάχιστον δώστε στο άτομο τουλάχιστον 5 ή 10 λαμπτήρες μόνο και μόνο για να πρέπει να δει ξανά άλλη διαφήμιση. Εκτός από το ότι είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, σε κάνει να παρατηρείς ότι ξέρεις περισσότερα από όσα νομίζεις ότι ξέρεις
Έλεγε αγγίξτε τους αριθμούς με τη σειρά, τα ξέχασα όλα αφού πάτησα το 49 γιατί διάβασα μόνο το 49 και το πάτησα. Μετά ξέχασα όλα τα άλλα, οπότε σκέφτηκα ότι πηγαίνουν με τυχαία σειρά, όχι με οργανωμένη σειρά, καθώς αυτό είναι ένα παιχνίδι δοκιμής εγκεφάλου, οπότε πάτησα τυχαία και τα πήρα όλα σωστά. Είπε, εξαιρετική μνήμη έχετε εκεί! Ευχαριστώ πολύ αυτή είναι η δύναμη του αυτισμού Το απεγκατέστησα όμως γιατί η υπερβολική σκέψη κουράζει τον εγκέφαλό μου, κάτι που με επηρεάζει επίσης στο να κουράζομαι.
είναι εντάξει. φαίνεται νεανικό αλλά μπορεί να είναι διασκεδαστικό
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι..αλλά οι συνεχείς διαφημίσεις είναι υπερβολικές..
Μου θυμίζει το Idiot Test. Ωστόσο, πάρα πολλές διαφημίσεις. Είναι σε σημείο που νιώθω ότι βλέπω μια διαφήμιση ΚΑΘΕ 3 ΕΠΙΠΕΔΑ.
Ωραίο παιχνίδι...
Κόλπα, όχι παζλ, και μια δικαιολογία για να σας χτυπήσουν με διαφημίσεις. Διήρκεσε λιγότερο από 2 λεπτά πριν το απεγκαταστήσω.
superrrrrrrrrrr παιχνίδι!!!
είναι διασκεδαστικό αν θέλεις απλώς να δοκιμάσεις το μπέιν σου
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί μπορεί να σου δώσει περισσότερη συγκέντρωση στην ανάλυση και περισσότερες λογικές ερωτήσεις να απαντήσεις. Και έτσι μπορείτε να βελτιώσετε τη μνήμη μας. Ενώ έπαιζα αυτό το παιχνίδι απολαμβάνω και ενοχλούμαι για τις προσθήκες.
Brain Test:Acertijos Engañosos Preguntas y respuestas aqlq
Εδώ υπάρχει ένα λάθος κατά τον διαχωρισμό του στιγμιότυπου οθόνης, η εφαρμογή δοκιμής εγκεφάλου δείχνει την απάντηση στην δεξιά πλευρά της οθόνης. Και όλα είναι εντάξει. Και replybach
Τα παζλ ήταν εντάξει, αλλά στα πρώτα 30 λεπτά που έπαιξα το παιχνίδι, περίπου 20 ξοδεύτηκαν βλέποντας διαφημίσεις. Ξέρω ότι χρειάζονται διαφημίσεις για έσοδα από την ανάπτυξη, εκτός αν είστε έτοιμοι να «αγοράσετε» το παιχνίδι, αλλά αυτό ήταν γελοίο. Απεγκαταστάθηκε.
Δρόμος σε πολλές διαφημίσεις. Τα παζλ είναι πανεύκολα, οπότε μάλλον πρόκειται για παιδικό παιχνίδι. Μερικές φορές οι ερωτήσεις είναι ασαφείς, γιατί λείπει μια λέξη. Για παράδειγμα, βλέπετε γραμμένο 3 μήνες. Το ερώτημα είναι ποιο είναι το μεγαλύτερο; Μακρύτερο τι; Μήνας, λέξη; Το κουτό αστείο είναι ότι εννοούν τη λέξη. Τέλος πάντων, 3 αστέρια.
Καλό παιχνίδι. Πολύ, πάρα πολλές διαφημίσεις. Διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο. Ατυχής.
Ωραίο παιχνίδι, αλλά πολλές προσθήκες, μπορείτε να το διορθώσετε, ευχαριστώ
Gg
υπάρχουν πολλές διαφημίσεις
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά όποτε πατάω "επόμενο" με βάζει σε διαφήμιση και συμβαίνει περίπου 10 φορές κάθε λεπτό
0 αστέρι αν ήταν δυνατόν. Διαφημίσεις ενός επιπέδου 30 δευτερολέπτων. Δεν υπάρχει λόγος να το κατεβάσετε. Μόλις έχασε χρόνο αυτό το παιχνίδι.
Πολλές διαφημίσεις
Συνέχιζε να τρακάρει μετά από κάθε παιχνίδι
Αυτό είναι ένα παιχνίδι που θα συνιστούσα σε οποιονδήποτε. Ο μόνος λόγος που είναι μόνο 4 είναι ότι κάποια στιγμή παρουσιάζει προβλήματα...αλλά μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με μένα Εξαιρετικό παιχνίδι👍👍
Planet Craft: Mine Block Craft Nuotykių clrl
καλό παιχνίδι
Πολυ διαφιμιση
Γεια, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά έχω ένα πρόβλημα. Όταν λέει spin wheel για να λάβω ανταμοιβή, είδα πολλά βίντεο αλλά δεν πήρα ποτέ την ανταμοιβή VIP. Μπορείτε να κάνετε εφικτό ή ευκολότερο, να κάνετε το spinner να προσγειωθεί στην ανταμοιβή VIP
Ωραίο να περνας τον χρόνο σου εποικοδομητικά
Κάνει δεκαπέντε χρόνια για να κατέβει αυτό το παιχνίδι έλεος δηλαδή
Διασκεδαστικό παιχνίδι παζλ όταν δεν παίζει διαφημίσεις. Δεν ξέρω γιατί προτείνουν ακόμη και την αγορά της πλήρους έκδοσης γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουν περισσότερα χρήματα με αυτόν τον τρόπο σε σχέση με όλες τις διαφημίσεις που παίζουν στη δωρεάν έκδοση.
Brain Test: Tricky Puzzles Trivia iqwg
Αυτό το παιχνίδι σας βοηθά να εκπαιδεύσετε τον εγκέφαλό σας και είναι διασκεδαστικό του έδωσα 4 αστέρια λόγω των διαφημίσεων, αλλά είναι καλό