Post by penwabivarfort on Feb 24, 2022 7:45:28 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fever: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fever: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί άπειρα σημεία ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fever: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Cooking Fever: Restaurant Game Spillehall gppc
Παλιά έπαιζα αυτό το παιχνίδι όπως πριν από ένα χρόνο, αλλά τώρα δεν έχω κίνητρο να το παίξω, επειδή είναι δύσκολο να αποκτήσω πετράδια, μερικές φορές απλώς τα παρατάω. Το παιχνίδι έχει πολλές δυνατότητες και θα το έπαιζα περισσότερο αν υπήρχαν άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε πολύτιμους λίθους, αντί να σας αναγκάσω να πληρώσετε χρήματα αν συνεχιστεί αυτό θα είναι αμοιβή για να κερδίσετε το παιχνίδι tbh😐
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσετε πολύτιμους λίθους, κάτι που είναι πολύ απογοητευτικό.
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και είναι πραγματικά διασκεδαστικό το μόνο πρόβλημα είναι ότι μόλις ολοκληρώσετε όλα τα επίπεδα δεν με αφήνει να επιστρέψω στο παρακαλώ προσπαθήστε να το διορθώσω
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό, αλλά από τότε που έγινε η αναβάθμιση δεν μπόρεσα να το απολαύσω εκτός σύνδεσης 😔 Ακόμα κι όταν προσπαθώ να το παίξω με το Data on, ακόμα δεν μπορώ να απολαύσω το παιχνίδι αν έχω δίκτυο ζητήματα Αλλάξτε το ξανά σε παιχνίδι εκτός σύνδεσης🥺🙏🏾
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να αποκτήσετε πολύτιμους λίθους στο παιχνίδι, επομένως είναι πραγματικά δύσκολο να αναβαθμίσετε κάποια από τα πράγματα σας ή να αγοράσετε νέα εστιατόρια
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά χωρίς internet δεν ξεκινά
Cooking Fever: Restaurant Game อาร์เคด smhp
Σε φτάνει μέχρι ένα σημείο. Μετά πρέπει να αγοράσεις διαμάντια για να συνεχίσεις.
Έπαιξα μια ολόκληρη νύχτα και είχα αρτοποιείο αλλά σήμερα το πρωί ακόμα τίποτα!?? Πλάκα μου κάνεις; Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά μπορώ να σας δώσω μόνο ένα αστέρι. Τώρα απεγκαταστήστε!
Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι για μερικά χρόνια. Είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσεις πετράδια, που σπάνια τα κερδίζεις στο καζίνο. Επιπλέον, από την τελευταία ενημέρωση, δεν έχω λάβει καμία πρόκληση ή τουρνουά. Και τα επιτεύγματα δεν καταγράφονται ακόμη και μετά την ολοκλήρωση.
Εξαιρετικά πληρώστε για να κερδίσετε. Μην κάνετε τον κόπο να χρησιμοποιήσετε την υποδοχή νομισμάτων στο καζίνο. Δεν δίνει σχεδόν καθόλου διαμάντια και καταλήγεις να σπαταλάς χρήματα. Τα γραφικά είναι πραγματικά καλά και το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά η συνολική αμοιβή για τη νίκη του παιχνιδιού είναι καρκινική και καταστρέφει την όλη εμπειρία.
Το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά είναι ακριβό, πρέπει να δίνεται 💎 καθημερινά και σε κάθε κίνηση του καζίνο
είναι πολύ μικρά τα εικονίδια και δεν μπορεί να πάρει εύκολα την δαχτυλική εντολή. επίσης δεν πρέπει να χαλάσω διαμάντια για να εξερευνήσω τα τρόφιμα σε τόσο χαμηλό επίπεδο!!!!!
Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ διασκεδαστική και προκλητική για να φτάσετε στα εστιατόρια και να αναβαθμίσετε τις προμήθειες μαγειρικής σας Είναι πολύ διασκεδαστικό!!!!!!
Το βαθμολόγησα νωρίτερα με 5. Από την αναβάθμιση, η περιστροφή του καζίνο δεν έχει κερδίσει διαμάντι σε 50 περιστροφές.
Μου αρέσει να σκοτώνω χρόνο με παιχνίδια εκτός σύνδεσης και το επανεγκατέστησα για αυτόν τον λόγο, αλλά ξαφνικά αυτό το παιχνίδι απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο όταν αυτό δεν χρειαζόταν πριν. Είναι αναστατωμένο ένα παιχνίδι εκτός σύνδεσης που έγινε online τώρα. Θα ήθελα πολύ να παίξω αυτό το παιχνίδι χωρίς τη χρήση δεδομένων ή wifi. Θα το εγκαταστήσω ξανά όταν αυτό γίνει διαθέσιμο για αναπαραγωγή cx εκτός σύνδεσης
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά το μισώ όταν πρέπει να συνδεθεί στο διαδίκτυο για να παίξει
Θέλει αρκετά διαμάντια για τις αναβαθμίσεις των καταστημάτων.Θα μπορούσε να δώσει περισσότερα στο καζίνο.
Ήταν υπέροχο παιχνίδι και έπαιξα για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά μετά την τελευταία ενημέρωση όλα εξαφανίστηκαν. Πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή .Μπορώ να κάνω επαναφορά γιατί δεν έχω περιεχόμενο cloud. . Είναι πολύ απογοητευτικό γιατί είχα όλα τα εστιατόρια.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Αλλά το μισώ τώρα χωρίς internet δεν μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να κάνετε κάτι γι' αυτό.
Του δίνω 5 αστέρια γιατί δεν έχει πολλές διαφημίσεις για να μπορούμε να παίζουμε και να μην μας διακόπτουν. Οι φίλοι μου και εγώ παίζουμε αυτό το παιχνίδι συνέχεια, οπότε αυτό το παιχνίδι πρέπει να έχει 5 αστέρια
Οταν φτιαχτετε να παίρνουμε πιο εύκολα διαμάντια το παιχνιδι που ειναι τελειο, προστοπαρον ειναι πολυ δυσκολο να ξεκλειδωνεις εστιατορια και φαγητα. Το διαγράφω!!
Πολύ ωραίο παιχνίδι, αλλά τον τελευταίο καιρό οπότε προσπαθώ να το ανοίξω, κλείνει μόνο του.
λατρεύω αυτό το παιχνίδι.. αλλά τα χρήματα τελειώνουν γρήγορα για να πάρεις διαμάντια από το τζάκποτ 😪
Cooking Fever: Restaurant Game Arkada tog
Σίγουρα με κρατάει στην άκρη του καθίσματος! Νέα εστιατόρια και ένα γρήγορο περιβάλλον. Παιχνίδι με γεγονότα!!!
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι μόλις στην αρχή του παιχνιδιού .... Αφού περάσετε το πρώτο εστιατόριο, γίνεται πολύ δύσκολο γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε διαμάντια για κάθε αναβάθμιση .... και το να πάρεις διαμάντια είναι επίσης πολύ δύσκολο ..... Ειλικρινά, έχω βαρεθεί το παιχνίδι
Εκνευρίζομαι πολύ. Παρακολούθησα δεν ξέρω πόσες διαφημίσεις ντανγκ και δεν πήρα την ανταμοιβή των 200 νομισμάτων που έπρεπε να πάρω. Δεν είναι το σήμα μου. Έχω τέλεια μπαρ και καλή εξυπηρέτηση. Επιπλέον, το δοκίμασα σε wifi. Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά χρειάζομαι κάθε νόμισμα που κερδίζω τώρα.
Αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι με χρήματα στην αγορά. Για να μπορέσετε να απολαύσετε πραγματικά τα παιχνίδια είναι ότι πρέπει να αγοράσετε πολύτιμους λίθους εκτός και αν δεν σας πειράζει να παίζετε το παιχνίδι για πάντα για να λάβετε 7 πετράδια για 100 γύρους. Υπέροχο παιχνίδι αν θέλετε να περάσετε επευφημίες.
Πολύ δύσκολο να κερδίσεις διαμάντια και να προχωρήσεις. Χρησιμοποιεί πάρα πολλά νομίσματα για να κερδίσει ίσως διαμάντια στο καζίνο.
Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά δεν έχω φτάσει ποτέ ποιο πολύ από το ζαχαροπλαστείο,να το κατευάστε 😄😄😄😄😄
Cooking Fever: Restaurant Game Аркаде hqzc
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, δεν υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και είναι διασκεδαστικό
Οι κινήσεις γίνονται πιο εύκολα-γρηγορά σε αντίστοιχα παιχνίδια. 2) πολύ δύσκολα μαζεύεις λεφτά.
Air Force - válka 1945 Arkády cysn
Το παιχνίδι ξεκινά πάντα από την αρχή όποτε το ανοίγω, και οι διαφημίσεις είναι πολλές... Το παιχνίδι δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο ήταν
Είμαι απογοητευμένος που προκάλεσε πόσες φορές έχασα το παιχνίδι μου από τώρα, ξεκινάω ξανά και ξανά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, γι' αυτό προσπαθώ ξανά και σε παρακαλώ πείτε μου τι συμβαίνει
είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά 3 προβλήματα σε ένα φορητό υπολογιστή παίζουν δεύτερο όταν παίρνετε όλα τα επίπεδα και τα μέρη που πρέπει να βρείτε ένα άλλο παιχνίδι πρώτα είναι εύκολο και μετά είναι δύσκολο και μετά ότι ο πυρετός μαγειρικής είναι υπέροχος!!!
Ήταν καταπληκτικό.. Παίζω αυτό το παιχνίδι καθημερινά... Κέρδισα περίπου 160 πετράδια και τα έχασα όλα όταν αποδέχτηκα αυτήν τη διαφήμιση "COOKING FEVER ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ " Πραγματικά χάλια... Θα το απεγκαταστήσω περίοδο 😒😒
Δεν με αφήνει να το κανέβασο
Και εκει που ολα χταν καλα.... μαίρχ ωθονχ!!!
Περισσοτερα διαμαντακια για τις πιστες!!!
Wraio alla anevazei polu thermocrasia