Post by farvaxiferrend on Feb 5, 2022 16:17:52 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πολλά primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Απλώς λατρεύω την ανάπτυξη αυτού του παιχνιδιού, αν και θα πρέπει να υπάρχει περισσότερο αίμα, εννοώ πολύ περισσότερο στο παιχνίδι, αν αυτό είναι ποτέ δυνατό, αλλά μέχρι στιγμής το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, ειλικρινά είναι ένα υπέροχο παιχνίδι διαχείρισης θυμού.
Δεν ειναι κακο
Μόνο λόγω των διαφημίσεων που εμφανίζονται μετά από κάθε αγώνα, διαγράφω αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό χωρίς αμφιβολία. Λόγω των διαφημίσεων, πρέπει να παίξω έναν αγώνα πολλές φορές. Mat Dickie είσαι πραγματικά χάλια τώρα.😠😠😠
Φοβερό κατεβάστε το
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά το μισώ όταν αυτοί οι παίκτες σε αναγκάζουν να κάνεις κάτι, αλλά δεν χρειάζεται να το αλλάξεις. Μπορεί να είναι όπως όταν θέλει να σε αναγκάσει, θα μπορούσες να τσακωθείς και αν το αφεντικό κερδίσει, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλει
Wrestling Revolution Sportspel asx
Poli cool αρχείο
Το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Και συναρπαστικό, αλλά υπάρχουν μερικές μπερδέλες γιατί το AI μπορεί να αντιστρέψει τις μισές κινήσεις σας αν είναι έκθαμβος, δεύτερον, γιατί είναι χρονομετρημένοι οι αγώνες; Τρίτον, μετά βίας μπορείς να βρεις τίποτα στον χάρτη
Θα έπρεπε να του δώσω ένα 5 αστέρι αν δεν έπρεπε να αλλάξω όνομα, κινήσεις ή εμφάνιση ο χαρακτήρας μου φαίνεται τόσο ανόητος 😂
Πραγματικά άχρηστο παιχνίδι στον κόσμο δεν μπορεί καν να αντιμετωπίσει την ικανότητα ηλίθιο πώς μπορεί αυτό το παιχνίδι να γίνει μια επιλογή συντάκτη; Δεν ξέρω τι κάνετε για αυτό το απαράδεκτο παιχνίδι; Έλα φίλε χρησιμοποιήστε το μυαλό σας πριν κάνετε κάτι.. Πραγματικά άχρηστο παιχνίδι και πολύ βαρετό
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά η 3D έκδοση είναι καλύτερη.
Είχα παίξει όλα τα παιχνίδια MD. Όπου όταν καταστραφεί πάρα πολύ ή χτυπήσει πάρα πολύ στον αντίπαλο από ό, τι, να καταστρέψουν εκεί τα πόδια, τα χέρια ακόμη και το κεφάλι, αν αυτό το πράγμα προσθέσετε εδώ, θα ήθελα να δώσω 5 αστέρια. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Απλώς θα το βαθμολογήσω με 3 για λίγο, επειδή δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω το δικό μου θέμα mp3 και το σφάλμα κάθε φορά που εμφανίζεται η διαφήμιση και ο γυναικείος τίτλος γιατί δεν είναι ακόμα στο moveeee! Παρακαλώ απαντήστε σε αυτό το MDickie.
Ειναι τελειοοοοοοο:-D;-D
Τελειο
Το Bad Wresling Revolution 3D είναι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι
Κάθε εβδομάδα ο τρόπος ζωής κοστίζει 100 $ περισσότερο, είναι το μόνο πρόβλημα να το διορθώσετε
Θα το επεζα για μπανταααααααα
Για άτομα που είχαν πρόβλημα με τις κινήσεις και την αλλαγή των ρούχων σας, πρέπει να βάλετε δημιουργικά σε ένα συμβόλαιο όταν υπογράψετε μια μεγάλη προσφορά lol το έπαιζαν αυτό το παιχνίδι sux bad, καρφίστηκα με πλήρη υγεία, τα στατιστικά του άλλου άντρα ήταν επίσης φρικτά, αλλά διώχτηκε από όλα τα χειρότερα παιχνίδια mcdickie ποτέ
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι πριν από πολύ και έπαιζα σχεδόν 2-3 χρόνια.. αλλά τώρα με κάποιες ενημερώσεις, απογοητεύτηκα εντελώς..δεν μπορώ να αλλάξω χαρακτηριστικό, κοστούμια..δεν ήταν καλό🚶🏽♀️
Ήταν υπέροχο μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά βαθμολογώ τρία γιατί δεν μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τον δικό μας χαρακτήρα δωρεάν και είναι ενοχλητικό, οπότε τον διαγράφω και χρησιμοποιώ για να αγαπήσω αυτό το παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι εμπνέει τους ανθρώπους να πολεμήσουν σε κακές στιγμές
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι τόσο ωραίο και μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα από την κανονική επανάσταση της πάλης
Έτσι και ετσι
Η είσοδος πρέπει να είναι αληθινή και ο τρόπος με τον οποίο περπατούν .αν υποχωρήσετε πρέπει να είστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον που δεν είναι καλό θα πρέπει να υπάρχει κάτι που θα πατούσατε για να υποχωρήσετε
Λατρεύω το wwe
Θέλω να δώσω ένα αστέρι bc αυτό το παιχνίδι δεν έχει την κατάλληλη επιλογή για να παίξετε με τους φίλους σας. Αυτό το παιχνίδι δεν περιέχει εγκαταστάσεις για να κλείσετε τον αγώνα σας με παίκτη της επιλογής σας ή να προκαλέσετε τον Πρωταθλητή.
Καλό παιχνίδι
Όμος η παλιά έκδοση ήταν πολύ καλά
Δεν είναι κακό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να βελτιώσουν τα γραφικά και να αλλάξουν τις λέξεις που γίνονται βαρετές και επίσης να δώσουν στους χαρακτήρες την ευκαιρία να προσαρμοστούν
Ψιλοσ
Ο μόνος τρόπος που έδωσα 2 αστέρια σε αυτό το παιχνίδι είναι επειδή ο διαιτητής μετράει για να αργήσει😡
Pws kanoume finiser plz apantiste
Άρχισα να παίζω αυτό το παιχνίδι πριν από 1 χρόνο.. Και αυτό το παιχνίδι είναι φανταστικό ....... Το μέγεθος είναι μόνο κοντά στα 50 mb και το σενάριο είναι πολύ καλό... Μου άρεσε τόσο πολύ... Αλλά θέλω ενημερώσεις για να το κάνω πιο ενδιαφέρον....... Πάντα θα βαθμολογώ με πλήρη αστέρια🌟.. Και σας προτείνω να παίξετε αυτό το παιχνίδι... -KUMARROUSHAN
Υπέροχο παιχνίδι, πρώτα μου αρέσει πώς μπορείς να κάνεις τους δικούς σου αγώνες χωρίς άδεια επαγγελματία. Δεύτερον, μου αρέσει το πώς είσαι τώρα μπόκερ αντί να είσαι μόνο παλαιστής. Τέλος, μου αρέσει που δεν χρειάζεται να πηγαίνω πάντα στο μενού για να αφήνω έναν αγώνα, μπορώ επίσης να περπατήσω από την είσοδο και να φύγω. Αυτό μου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι αντίο. Καλούπι
Βρες Δώρα adidas adistar beijing wrestling shoes clearance Χριστουγέννων για Γυναίκες σε μοναδικά στυλ και από κορυφαία brands σε απίστευτες προσφορές,
Τα χειριστήρια και τα γραφικά δεν είναι τόσο καλά και η φόρτωση είναι πολύ αργή
Cat Jump Arcade ktrp
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά γίνεται βαρετό όταν το παίρνεις χμμμ, το άλλο πράγμα που δεν έχουν, αλλά τα πραγματικά ονόματα των χαρακτήρων, οπότε πρέπει να δοκιμάσεις ξέρω μερικά για μένα πήγα στο mdickiewickie πληκτρολογήστε παλαιστές πραγματικό όνομα στην επανάσταση πάλης 2d
μην λειτουργείς για μένα δείχνει όπως το Facebook και το YouTube και δεν μπορώ να παίξω, οπότε μπορείτε να το κάνετε να λειτουργήσει
Η εστίαση στο gameplay είναι εκπληκτική, τα γραφικά δεν έχουν τόση σημασία σε σύγκριση με την ποσότητα της διασκέδασης που θα έχετε!
αλλά όταν μετράς αντίστροφα δεν λειτουργεί
Μισώ αυτό το παιχνίδι. Όταν προσπαθώ να ξεφύγω από τους ανθρώπους, πάντα με αρπάζουν όσο είναι στο έδαφος. Και όταν προσπαθώ να τους κάνω να τελειώσουν τον αγώνα δεν λειτουργεί. Αλλά όταν το κάνει ο υπολογιστής, το πράγμα λειτουργεί πάντα το ίδιο με όλα τα άλλα φρικτά παιχνίδια σας.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά ήρθαν μέρες για να αφήσω μια καλή / αρνητική κριτική, οπότε το κακό μέρος της κριτικής μου είναι ότι μπορείτε να διορθώσετε κάτι επειδή μου άρεσε η αρχική μου στολή και το αφεντικό μου συνεχίζει να φτιάχνει γελοία ρούχα για μένα και το όνομά μου είναι tribune για έναν λόγο επειδή είμαι μέλος της φυλής και είχα μπογιά προσώπου και ένα ωραίο ντύσιμο, αλλά μετά συνεχίζουν να μου αλλάζουν ρούχα και τώρα το μόνο που φοράω είναι εσώρουχα και γυαλιά, φαίνεται γελοίο σε ένα άτομο που χαϊδεύει ένα προσωπικό και το κάνει η φυλή κοροϊδεύει και είμαι χοντρός
Πολύ φρικτό παιχνίδι, άδικο γιατί ένας npc μπορεί να σκαρφαλώσει σαφώς καλύτερα από εσάς στην πρόκληση της χαλύβδινης πύλης και γνωρίζει τις επιθέσεις σας και μπορεί να συρθεί μέσα από το steal gate και μπορεί να κερδίσει. Δεν θέλετε να πάρετε αυτό το παιχνίδι
το παιχνίδι είναι καταπληκτικό, αλλά οι τίτλοι του πρωταθλήματος πρέπει να φαίνονται διαφορετικοί για κάθε εταιρεία, όχι μόνο ο ίδιος τίτλος μεταξύ ή ο ίδιος παγκόσμιος τίτλος, εκεί οι ίδιοι τίτλοι για κάθε εταιρεία απλά με διαφορετικά ονόματα κάνουν κάθε τίτλο για όλες τις διαφορετικές εταιρείες απλά λέγοντας
Ξέρετε ότι αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά μου αρέσει που δεν είχε κατάταξη 5 αστέρων για τη λειτουργία κράτησης, ας έχουμε μια δεύτερη λειτουργία για διασκέδαση και μπορούμε να προσθέσουμε έναν τίτλο το όνομα και τη σχεδίασή του και μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα πρωταθλήματα και να αφαιρέσετε την πραγματικότητα
Είναι πολύ διασκεδαστικό και φορτώνει πολύ γρήγορα. Δεν έχω συναντήσει ποτέ κανένα πρόβλημα από την ημέρα που το εγκατέστησα