Post by farvaxiferrend on Feb 5, 2022 16:14:46 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Dosta dobro. Ali malo prelako. Bolje je ako morate zapamtiti koji je sljedeći kupac. Ali volim kad imaju slavnu mušteriju. Jackie Chan je moj favorit.
Igra je prilično zabavna, ali čini se da je jedini problem koji sam pronašao je sporost
Ovo je jako lijepa igra. ali kad izgubim to traje dugo i ne sviđa mi se
Vrlo zabavna zabava
Iskreno, igre su dobre i sjajne, ali igra je napola usmjerena na kuharsku groznicu, dobivate nove kupce koji odgovaraju stilu. Ali i dalje volim ovu igru u svemu i kuhanje mi je najdraže
Jako mi se sviđa ova igrica😍.
Sporo dolazi do razina što više idete
Nevjerojatna igra i volim kuhati😍🍳
Lijepo, ali ponekad se ne dotiče u igri
Vrlo lako igrati
Prerano je komentirati
Tower Craft - Block Building სტრატეგია tlb
Za sada je super! Nadam se da će ostati tako cool kao što je i kada prvi put počnete
Imam 3 zvjezdice na svim razinama, ali ne daj mi 1 ključ. Sada imam 214 ključeva u marini Queen treba mi 215 ključeva da otvorim Hainan restoran.
Ubrzati. Popravite ljepljive spore tipke..SPEED
puno oglasa
Samo u 2. restoranu. Nema dovoljno kupaca za posluživanje za prolaz kroz razine. Deinstaliram ga jer je besmisleno nastavljati.
Uživao sam u igri sve dok nisam dosegao određenu razinu i onda je igra počela kvariti. Gdje kada kliknete na jelo da ga pošaljete kupcu ono ide u kantu za smeće.
Odlična igra, ali nakon 1. restorana nemoguće je proći razinu bez plaćanja.
To je jako dobra igra
Za sada uživam jer nema puno dodataka koji bi prekinuli moj entuzijazam. Također je lako doći do cilja pa me to tjera da nastavim igrati
Zašto ne mogu svirati restoran OISHI O BENTO u Japanu? Imam ključeve 395/395, ali ne mogu igrati na tom mjestu. Molim te popravi.
Tako je uzbudljivo i zabavno...
Ne znam što se događa s ovom aplikacijom. Postoji kvar.
Cooking Sizzle: Master Chef Simulation jmm
Cooking Sizzle: Master Chef Simulacijske igre qbb
Dobra igra bi trebala dati malo više života ili najbolja igra bez života
wow
Zabavna igra sa velikim izazovima
Super
Oglasi nakon svake razine su jako neugodni.. zašto vi ljudi želite uvijek goli novac. Ne možete stvoriti dobru igru za zabavu ili opuštanje. Je li vam zarada važnija od zadovoljstva kupaca?
Super ali nije dobro
To je zabavna igra, ali kad dobijem dar ili nešto i želi da pogledam video da ga otvorim, ne radi ništa pa propuštam svoje darove i sve dodatne novčiće i stvari.
Ima puno oglasa, zašto uopće stavljate izbore hoćete li udvostručiti bodove ili ne? A jela se kuhaju duže i kupac je uvijek izjurio. Grafika je sjajna, ali nadam se da možete riješiti problem s oglasima, a klijenti su strpljivi, posebno kada imaju iste narudžbe
Završim razinu i još uvijek mi govori da nisam uspio
Zabava . Nema previše reklama.
Igra koju želim igrati, ali se nastavlja s ponovnim pokretanjem, uopće se ne može igrati.
Najgora igra koju nisam vidio. Ovu igru ikad u životu molim, učinite nešto
Cooking Sizzle: Master Chef Simulación zuvk
Ranije sam danas dao 4 zvjezdice i dobru recenziju za poštenu igru. Sada sam igrao još malo, spustio sam na 3 zvjezdice jer je to u osnovi zabavna igra i poštenija od većine s oglasima samo da dobijem pomoć koja vam je potrebna, što je izvrstan bonus, ali jedini način da nastavite napredovati je da i dalje morate prođite kroz isti bonus rundu iz prethodne trgovine da biste mogli dobiti dovoljno novca za kupnju nadogradnji koje su vam potrebne za napredovanje. Da, pošteno je jer je moguće, ali kako je umno dosadno!! Deinstalirano..
COOKINK SIJ ZIE
Tap je spor, ali zabavan. Sviđa mi se igra. Igram nekoliko igara poput vrlo izazovnih i ne zaboravite zabavu.
Igrao samo za danas ill update za tjedan dana ili 2x
Sjajna ovakva igra
Stalno se ruši!!!!
Brzo je i jednostavno i može ubiti vrijeme. Znam što je to, ali više uživam u ovome
Stvarno sjajna igra, uspjela je napredovati do razine pekare bez trošenja pravog novca, ali onda je krenulo po zlu, više se nije nudilo gledanje oglasa da dobijete više vremena ili ljudi... također unatoč nadogradnji sve ne može dobiti 28 srca za dovršetak... pa bih volio da mogu igrati više.
teško igrati iznad određene razine, možda ćete jednostavno nastaviti gledati reklame umjesto da igrate
Nedavno sam preuzeo ovu igru, ali opcija za igranje se ne prikazuje
Tako je cool. Molimo dodajte još sadržaja! Ova igra me jako opušta! Hvala vam što ste razvili ovu igru! Nadam se da ćeš razviti više igrica koje mogu igrati. Hvala vam!
Deviam dar mais facilidades de melhorar os equipamentos de cozinha
Cooking Sizzle: Master Chef Simulación zuvk
Dobro je, a ne bolje..... Teško je i gubi se vrijeme kad se sprema kava ili kruh... Zaista nije zanimljivo
Jako uživam u ovoj igri. Nije lako, a ne teške razine.