Post by farvaxiferrend on Feb 5, 2022 15:44:09 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Херо одбрана Краљ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Херо одбрана Краљ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ прави новац бесплатно ▞▞▞
▞▞▞ Херо одбрана Краљ 2022 version ▞▞▞
није лоше
Игра је добра са пуно функција, али морате превише да се трудите да бисте напредовали без плаћања надоградње.
Ова игра је супер
потребно је више хероја који може себи да приушти без плаћања.....купите помоћу злата са дијамантским драгуљем
Добра игра до сада, али касни. Заостаје и стално замрзава оквир на око секунду
Графика је мало спора и лепа игра са невероватним дизајном и епским кулама. Предлажем да додате више приоритета графики је лепо, али споро
Молимо вас. Створи ново. верзија
Herói Defesa Rei Estratégia xbe
Угодна ТД игра.
Избрисано јер се потешкоће повећавају скоро тренутно и захтевају брушење након само 3 фазе. Трошкови надоградње торња су огромни и нећу губити време или новац на ову игру хватања новца
пријатно
ажурирајте игру молим вас
У целој реалности, веома пристојна забавна игра Товер Дефенсе, али сам такође у почетним фазама, надам се да ће бити толико узбудљивије како будем даље улазио у то. 👍👍👍👍👍
Тако споро за ажурирање
Добра игра у целини.
Игра је веома лепа
Король защиты героев Стратегии qelm
забава, убица времена
Добро док не постане п2п
Pahlawan Pertahanan Raja Strategi dkj
то је лепа игра, ублажава стрес за мене..
Само лепа игра
Забавно провести време
Kangelasekaitse kuningas Strateegia frth
превише ствари које треба радити и о којима треба бринути
Herói Defesa Rei Estratégia bkhx
Лепа игра Хвала
Egg Wars Avanture ekf
Ррр
скоро 5 јер постоје нека досадна ограничења
То је одлична игра за одбрану торња.
Да. Урадио сам све фазе .. стратешка игра је добра. Ја сам спреман за ниво 51-100.😃👍 молим. Веома узбудљива игра ван мреже до сада.. добар посао
забавно и забавно
Одлична игра, добра забава такође.
моја омиљена игра
Лепо је играти, али не могу да се пријавим на претходни налог и почнем из почетка када деинсталирам
Добра игра за играње
Игра је кул, али увек треба драгуље (ружичасти за надоградњу торњева), уф. Зашто га не учинити само златним. Чиниш игру компликованијом!!л бтв, туторијал је срање. Ниво 2 каже да могу да променим свог хероја, али подразумевана два хероја нису ни видљива јер су 2 кутије закључане. Прва игра је била лака, тако слатка графика. Али не бих губио време на млевење ружичастих драгуља ако већ мељем за златне.
Било је боље пре надоградње. Сада су куле веома слабе чак и надограђене. Дефинитивно смо окренули потребу за замрзнутим артиклима из продавнице итд. Веома разочаравајуће
У упутствима за игру да бисте сачували стање кликните на икону гоогле. па нема гоогле иконе. У потпуности сам ажуриран на Ноте 8. Поред тога, у играма са интерфејсом неколико дугмади се преклапају једно са другим. лош дизајн ако се ово не може решити јер не могу да кликнем на последњи сет нивоа и тренутно не могу да сачувам свој напредак.
Свиђа ми се ова игра
Само на лв6 игрици се чини да је јако забавна. Уживам у њој, али доза је постала огромна надоградња, жеља ми је да исплате буду мало више да ми помогну у надоградњи
игра зависности
Ићи дођавола
Ова игра је тако узбудљива
играње игре је претешко и надоградња свега кошта превише. није начин да забавите свог играча. обрисао га након 1 дана.
заиста је све што се жели у ТД игрици
То је одлична игра и обично бих јој дао 5 звездица, али из неког разлога сам изгубио оно што сам требао. Сада морам да почнем од почетка, али без драгуља
Била је то најбоља игра управо оно што сам тражио
Игра је доступна за више чланова
Поздрављам ову утакмицу...на почетку до сада. Ово ажурирање је уништило игру. Свако ажурирање у протеклом месецу је отежало куповину хероја је у реду, али сада то што кошта 15.000 дијаманата, што је 100 долара за подизање финалних торњева, је хватање новца, и то је принудно пошто је ово ажурирање учинило претходне максималне куле бескорисним у игри. .. Оваква похлепа уништава игре..... Време је за деинсталацију